Translate

13 Nisan 2012 Cuma





Eğlenceli kafa dağıtıcı filmler serisine devam..




Arog'da daha çok eğlendiğimi söyleyebilirm..Her ikiside keyifli..

Osmanlı Cumhuriyeti filminde hem düşünecek hem de güleceksiniz... 

12 Nisan 2012 Perşembe

http://www.yemezler.org/?ref=233443


 GDO'lu ürünlerin Türkiye'ye ulaşmaması için bu linki tıklayın ve imzanızı atın..

11 Nisan 2012 Çarşamba








açıköğretim sınavının soruları açıklansın artık..Açıköğretim sayfasını tıklanma rekorunu kırdırdım valla...
Sabah kalktığımda akşam yaptığım sporun etkisiyle zinde kalktım ve kilo vermenin sevinciyle kendimi beyaz kotumun içinde buldum..Mutluluk bu mudur sizce? Yapmak istediğini başarmak..Bence budur be mutluluk.. Sağlıklı , mutlu ve huzurlu olduktan sonra çok da bir değeri yok başka şeylerin..Herkeslere günaydın..Gerçi şuan tek takipçim var oda arkadaşım Gonca:))Çünkü blog umu geliştirmeden diğer arkadaşlarıma söylemedim.Goncişde araştırmış bulmuş..bu kızdan da bişey kaçmıyo valla:))))

10 Nisan 2012 Salı

Bu filmi izlerken yaşadıkları kasabayı bayıla bayıla seyrettim..Böyle bir yerde yaşlanmak isterdim..Film hakkında söyleyebileceğim eğlenceli ve seyredilmeye değer bir film...nasıl bir zamanda seyretmeliyim derseniz..Canınızın çok sıkıldığı bir an olabilir...;)
bora uzer çekingenim http://www.youtube.com/watch?v=HtEf2Tkrk7w&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=ydhiLKtQqPE&feature=relatedBu aralar sevdiğim şarkı Es-Mustafa Ceceli..Ne güzel yazmış yazan..Bu adamın şarkılarını seviyorum..Henüz albümünü almadım diğer şarkılarını merak ediyorum..
 İşten geldikten sonra hafif birşeyler atıştırdım (çünkü ölüyordum açlıktan) ve yarım saat kadar spor yaptıktan sonra soda limonu hakettim..Bu arada diyete başladım ve nasıl olduğunu bilirsiniz!! Önüme gelen herşeyi yemek istiyorum..Biraz yemek yemeyi unutmam lazım..O yüzden şuan Zor baba 3'ü izliyorum..Bu seriyi her zaman eğlenceli buldum..Babayla damat ilişkisi sürekli kısır döngü olsada Robert De Niro ve Ben Stiller seyredilmeye her zaman değer diye düşünüyorum..Bu arada seyretmediyseniz                   Zor Baba serisinin diğerlerini de keyifle seyredebilirsiniz.
Bazı insanlar çok beğenmiş, bazıları ise nefret etmiş..Ben ise beğenenler tarafındayım..Bayıldım..Eğer psikolojik filmleri seviyorsanız kaçırmayın.Ama bu filmde aksiyon aramayın!!!
Bu kitap okuduğum en iyi kitaplardan biri..200 sayfa pek birşey anlamıyorsunuz ama sonra 600 sayfalık kitap akıyor..Güzel bir kurgu ..Açlık oyunlarında olduğu gibi kahramanların psikolojilerini çok iyi yansıtıyor..Çok ama çok beğendim...
Kitabından ayrı zevk aldığım bir film var karşımızda açlık oyunları... Muhteşem kurgu ama kitabını okuduğum için filmini beğenmedim sanırım..aslında beklentimi yüksek tuttum..eşim kitabı okumamıştı ve filmi çok beğendi.. 12 mıntıkası olan bir Capitol de 12-18 yaş arası gençlerin yaşadığı trajediyi anlatıyor..Bana sorarsanız kitabını okuyun derim..
Atın oyunculuğundan bahsetmek isterim bu filmde..;)) Atlara karşı sempatiniz varsa bu filmde daha da depreşebilir.. Güzel film bence mutlaka izlenmesi gereken filmlerden...

50 ilk öpücük

Ben bu filmi çok keyifli bir Pazar gününde seyretmiştim.. Eğlenceli romantik bir film arıyorsanız bu film tam size göre...

braveheart

Hala seyretmediyseniz ne duruyorsunuz..Bu yağmurlu  havada sıcacık kahvenizi alın ve koltuğun en rahat yerine geçin..Bu filmin Seyrine dalın..Mel Gibson'un inanılmaz mavi gözlerinde özgürlüğün ne demek olduğunu yaşayın..Yine ağladığım ve seyretmeye doyamadığım filmlerin başında..

Titanic...1997 ..James CAMARON yönetmenliğindeki bu film  benim favorilerim arasında..Yaklaşık 15 kere izlesemde hala her gördüğümde kaçırılmaması gereken bir film diyorum..Aşk , gerilim, sınıf ayrımı var..Leonardo Dicaprio ve Kate Winslet'ın perfomansları görülmeye değer..Bu filmde ben lise son sınıftaydım ve ablamla gitmiştik..Bornovadaki Batı sinemasında 21:00 seansıydı daha dün gibi hatırlıyorum ..Çıktığımızda ablam ağlamaktan helak olmuş ve dizleri tutmuyordu:)))

avatar