Translate

10 Haziran 2015 Çarşamba

:) :) binlerce gülme ikonu koymuşum varsayın. Bu dizide çok eğlendim ben.. hahah 1.sezon bitti.2. sezon gelmez heralde diye düşünmüştüm.Ama izin almışlar ve 2.sezona başlıcaklar.. Çok mutlu oldum.Tam kafa dağıtmalık bir dizi bu.. Süreside kısa ..izleyin izleyin :) :) :)
 Ahh bu dizilere bayılıyorum ben .. The walking dead... Bayılıyorum ölülerin canlanıp saçma hareketlerine..O gerilime .. Ha yakalandı ha yakalanacak durumlara ..Bazı diziler vardır karakterleri tanıtırlar uzarda uzar.Bu öyle değil.İzliyosun bir bakmışsın bağımlısı olmuşsun.. ilk sezondayım son sezona gelmek için çıldırıyorum.. :)) 

Bugün ki yazı başlığım The Game Of Thrones ... Ben 5.sezon başlamadan tanıştım bu diziyle.Arka arkaya 4 sezon yani 40 bölüm izledim. İnanılmaz keyif aldığım ,her türlü duyguyu bulabileceğiniz bir dizi. Kitabını okumadım ama kitabını okusam büyük keyif alırdım eminim. Bir de dizide ilgimi çeken hep kötüler kazanmıyor ;) o çok hoşuma gidiyor .. Kısacası bu diziye başlayın eğer tanışmadıysanız..İlk sezon tanışma sezonu sarmayabilir ama 1.sezon sonunda 2'ye geçmek için sabırsızlanacağınıza eminim..