Translate

26 Haziran 2012 Salı

Açıköğretim sınavları şu bu derken ve araya bir tane Ahmet Ümit sıkıştırdıktan sonra şimdide serinin ikinci kitabı olan Alaycı kuş'a başladım..1.kitaptaki gibi bir perfomans bekliyorum..Haydi bakalım okuyalım..

9 yorum:

  1. Bak bu kitap da fena değildi.İyi okumalar...

    YanıtlaSil
  2. yaaa dün öyle birşey oldu kii:)))) Ben bu serinin birinci kitabı olan açlık oyunlarını okumuştum ve sadece son 10 sayfam kalmıştı o arada da filmine gitmiştim okumamıştım..sınavlar ,düğünler derken onlar bitti şimdi okunabilir düşüncesiyle ilk kitabın sonunuda okudum filmi ile biraz farklı ama son aynı..ve evden çıkarken alaycı kuşu aldım çıktım..öğle saatinde Gonca ,Selcan ve ben kitap okumaya çekildik köşelerimize..Ben kitabı okuyorum (onlar daha önce seriyi okudular)..Kızlar dedim bu kitap nasıl saçma başladı..aşk meşk bekliyorum ben kırgınlıklar falan bişeyler bekliyorum kendimi bir savaşın ortasında buldum ..neyse fazla uzattım sonunda bu kitabın 2.kitabını değil 3.kitabını okumaya başlamışım:)) ama o an üçümüz koptuk:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha cidden, biz de yorum yapıyoruz oku oku okudukça anlaşılır o diye :D
      ne uzay gemisi kaldı , ne treni ne gezisi ,hey yarebbim..

      Sil
  3. herşeyi anlattınız o arada yani:)))

    YanıtlaSil
  4. Valla ikinci kitabımın ilk on sayfasını sana özet geçtik resmen:) bide biz seriyi okumuşuz:)daha elindekinin üçüncü kitap olduğunun farkında değiliz:)

    YanıtlaSil
  5. sonradan çaktık olayı ama tatlıya bağladık yoksam birbirimize girerdik:)))Ben bir türlü anlamazken siz kitabı anlattınız bana..Şuraya geldin mi şu olayı geçtin mi:)))

    YanıtlaSil